Reis mee naar Grand Cathay in nieuwe Total War: Warhammer III-trailer

Total War: Warhammer 3

Deze morgen was er nog het nieuws dat Total War: Warhammer III uitgesteld werd naar 2022. En nu serveert het team ons een nieuwe trailer. Wat zout in de wonde strooien zeggen wij dan…

Groot Cathay is een land in harmonie met de wereld er omheen. Elke soldaat kent zijn plaats in de grote ontwerpen van de Celestial Dragon Emperor. Bekend als de harmonie van steen en staal, deze perfecte afstemming van doel en wil drukt zich uit in de gedisciplineerde legers van de draken.

Klinkt beter dan Blankenberge, parel aan de kust natuurlijk, maar bon in Blankenberge zitten geen draken. Alhoewel, als je goed oplet…

Alle gekheid op een stokje, Grand Cathay is een van de oudste en machtigste beschavingen in het Warhammeruniversum en is al duizenden jaren grotendeels onveranderd gebleven. Het wordt geregeerd door de kinderen van de Celestial Dragon Emperor, oude en machtige wezens die in staat zijn een menselijke gedaante aan te nemen en de mysterieuze magie te beheersen die bekend staat als Yin en Yang.

Miao Ying, de Stormdraak, regeert over Noord Cathay en voert het bevel over de legers van het Grote Bastion. Koud en afstandelijk regeert zij al eeuwen over de noordelijke provincies nadat haar vader, de Celestial Dragon Emperor, haar de verdediging had toevertrouwd.

Zhao Ming, de IJzeren Draak, regeert over West Cathay en de Hemelweg die leidt naar de Bergen van Rouw. De IJzeren Draak is een geharde grensstrijder die de westelijke rand van het rijk bewaakt en de woestijnclans op orde houdt, zelfs als de andere Draken twijfelen aan het gezonde verstand van hun broer.

Mooi toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)