Total War: Warhammer 3 verschuift naar 2022

Met de Total War-reeks wisten SEGA en Creative Assembly massaal de harten te veroveren van de RTS-fans. Met Total War: Warhammer maakte de studio de gewaagde overstap naar het unieke Warhammer-universum. Een overstap die eveneens fel gesmaakt werd door de fans van de reeks. Inmiddels zitten we bijna aan Warhammer 3. Bijna…

Inderdaad bijna, want de game die normaal eind dit jaar in de rekken zou liggen, verschuift naar 2022.

Dat hebben Creative Assembly en Feral Interactive vandaag op het officiële Twitter-profiel van Total War bekendgemaakt. Volgens het team achter de game zal het uitstel hen in staat stellen om spelers de best mogelijke ervaring te geven.

Daarop onthulden ze ook dat ze de release van de titel niet zien als het laatste hoofdstuk in de Total War: Warhammer-trilogie, maar het begin van een periode die bestaat uit jaren van nieuwe content en ondersteuning voor de serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)