Wordt er binnenkort een nieuwe Crash Bandicoot aangekondigd?

Crash Bandicoot 4 It's About Time

Op 9 september was het exact 25 jaar geleden dat Crash Bandicoot het levenslicht zag op de PlayStation. Sindsdien zijn er heel wat games de revue gepasseerd, met Crash Bandicoot 4: It’s About Time als laatste telg van de reeks.

In een korte, maar interessante video kijken de ontwikkelaars van deze laatste game met plezier terug naar Crash zijn historiek. Zo is hij uitgegroeid van spring-in-het-veld tot alleskunner.

Maar aan het einde van de video zegt studiohoofd Avery Lodato iets speciaals: “Happy 25th birthday, Crash. We’ll see more of you very soon.”

Ik kan paranoïde zijn, maar dat lijkt toch een openlijke bevestiging dat we binnenkort de eerste beelden te zien krijgen van een nieuwe Crash Bandicoot-game!?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.