Eerste screens voor Arkanes open-wereld co-op FPS Redfall duiken op

Redfall

Arkane die ken je zeker van de geweldige Dishonored-games en het recent verschenen Deathloop. Het team heeft echter geen tijd om op hun lauweren te rusten want ondertussen wordt er keihard gewerkt aan een nieuwe titel, genaamd Redfall.

Redfall is een open-wereld co-op FPS die Arkane’s kenmerkende gameplay naar het coöp actie- en FPS-genres wil brengen.

Redfall, een Xbox-eclusive trouwens, belooft een naadloze mix van single- en multiplayer-opties. Bovendien kan de speler alleen de duisternis intrekken of een team vormen met maximaal drie vrienden. Teamgenoten zullen ook verschillende hero loadouts kunnen proberen. Ook kunnen ze hun krachten bundelen om het vampierenlegioen en hun volgelingen te verslaan.

Het schilderachtige eilandstadje Redfall, Massachusetts wordt belegerd door een legioen vampiers die de zon hebben geblokkeerd en het eiland van de buitenwereld hebben afgesloten. Terwijl spelers gevangen zitten met een handvol overlevenden tegen een horde wezens die de stad dreigen leeg te bloeden, moeten ze kiezen uit een gevarieerde selectie van helden en zich groeperen met anderen om het perfecte team van vampierdoders te creëren.

Voorlopig staat de release gepland voor de zomer van 2022, logisch dus dat de screens er niet top uitzien aangezien het hier om een WIP gaat en de screens gelekt werden door Reddit-gebruiker RagnarokTyr.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)