Wordt Bethesda’s Indiana Jones een Xbox-exclusive?

PlayStation heeft nog een paar stevige exclusives op stapel staan. En daar kwamen recent nog Spider-Man 2 en Wolverine bij. En Microsoft, hoe zit het daar wat betreft exclusives? Ook zij zouden er best wel een stevige exclusive kunnen bijkrijgen.

Vandaag duiken er geruchten op dat Indiana Jones, ontwikkeld en uitgegeven door Machine Games en Bethesda, wel eens een Xbox exclusive zou kunnen worden.

Dat is toch wat de bekende Xbox Era podcast-host Shpeshal Nick het voorbije weekend te kennen gaf in een nieuwe aflevering van zijn befaamde podcast. En hij postte dat ook op zijn Twitter-pagina zoals je onderaan kan zien.

Of het zo is, of zal zijn? Dat is allemaal nog koffiedik kijken. De game bevindt zich immers nog in een heel vroeg stadium. Maar aangezien Zenimax, en dus ook Bethesda en diens studio’s, nu allemaal eigendom zijn van Microsoft is het niet ondenkbaar.

Bovendien kan Xbox wel een paar stevige exclusives gebruiken wil het weerwerk kunnen bieden aan PlayStation in 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)