Marvel Studio’s en Disney+ lanceren nieuwe trailer voor Hawkeye

Eindelijk heb ik de tijd gevonden om aan de Marvel-serie Loki te beginnen. PlayStation pakt uit met Spider-Man 2 en Wolverine. En dan was er de aankondiging door Firaxis en 2K van Marvel’s Midnight Suns. Recent ging Black Widow in première. Het zijn met andere woorden gouden tijden voor Marvel-fans. En het wordt nog beter!

Marvel Studio’s en Disney+ lanceren een nieuwe trailer voor Hawkeye, een nieuwe serie. Zoals de fans zich ongetwijfeld herinneren heeft Clint Barton veel vijanden gemaakt in de periode tussen Avengers: Infinity War en Endgame.

In de nieuwe Hawkeye-trailer voor Disney Plus, zijn zijn vijanden allemaal samengekomen in New York om hem te beletten op tijd thuis te zijn bij zijn familie voor Kerstmis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)