Nieuwe Metroid Dread-trailer vertelt je alles wat je moet weten over de game

Nog een dikke maand en dan ligt Metroid Dread in de rekken. Eindelijk nog eens een Metroid Prime-game waar de fans (hopelijk) plezier aan zullen beleven. Al bijt het nog steeds in mijn enkels dat ik niets hoor van Metroid Prime 4.

Laat ons dan ook hopen dat Metroid Dread ons lijden kan verzachten en ons de nodige uren spelplezier kan bezorgen.

Maar wat mogen we verwachten op het vlak van gameplay van Metroid Dread? Dat zien en horen we allemaal in deze gloednieuwe trailer.

Metroid Dread speelt zich af op de planeet ZDR. Samus verkent labyrinten vol vijanden in de onderbuik van de planeet, met verschillende gebieden zoals grotten, magmakamers, oeroude bossen en onderwateromgevingen. Uiteraard wordt het geen walk in the park

We krijgen immers te maken met vijandelijke robots, genaamd E.M.M.I. Deze gaan op zoek naar Samus en zullen er alles aan doen om haar te stoppen. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)