Platinum Games heeft goesting om Star Fox Zero naar Switch te brengen

Star Fox Zero

Nier, Bayonetta, Vanquish, MadWorld het zijn maar een aantal titels uit het portfolio van ontwikkelaar Platinum Games. Zo’n vijf jaar geleden liet het ook Star Fox Zero los op de wereld. En over die vos valt nu iets te vertellen.

De grote baas van de studio, Atsushi Inaba, heeft namelijk te kennen gegeven in een interview dat de studio erover nadenkt om Star Fox Zero (WiiU-2016), en dus ook hoofdrolspeler Fox McCloud, naar Nintendo’s Switch te brengen.

Hij zei daarover het volgende: “Het is niet cool dat mensen oudere games niet kunnen spelen omdat ze buitengesloten zijn van het platform, dus als er iets mogelijk was zouden we natuurlijk graag al die oudere titels naar de nieuwere platformen brengen. Het hangt er een beetje vanaf wat er daadwerkelijk mogelijk is, maar ja, als de kans zich voordoet is het zeker iets waar we over na willen denken.

De fans van Fox hebben dus iets om naar uit te kijken, of op zijn minst de vingers te kruisen en te duimen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)