Mikey Williams vs Jayson Tatum in launch trailer NBA 2K22

Er bestaan nog zekerheden in het leven. Elk jaar opnieuw levert 2K Sports ons een nieuwe editie af van hun populaire NBA 2K-basketbalreeks. Iets wat dit jaar niet anders is. Gelukkig maar denken we dan. Want als er één basketbalgame zeker de moeite is om in huis te halen, dan is dat (elk jaar) NBA 2K22.

NBA 2K22 bevat verschillende nieuwe toevoegingen en verbeteringen, waarin zowel veteranen als nieuwe spelers een verscheidenheid aan basketbalervaringen zullen vinden om zich in te storten:

  • Step Up Your Game – Een nieuwe tactische aanval en een vernieuwde verdediging zorgen voor een nog competitievere en meeslependere NBA 2K22. Voeg vaardigheid-gebaseerd dribbelen, schieten, dunken en alley-oops toe aan je verzameling moves, en counter ze met woeste nieuwe blocks en wedstrijden aan de andere kant van het veld; 
  • Jouw reis, jouw City – MyCAREER en een gloednieuwe City worden één in een baanbrekende NBA 2K22-ervaring voor PS5 en Xbox Series X|S-consoles. Begin aan je persoonlijke reis naar de profs – en een uitgebreid MyCAREER-leven – allemaal in de City. Stippel je eigen weg uit op de universiteit, in de NBA G League, of zelfs door rechtstreeks naar de NBA te gaan. Wees een pro buiten het veld door je persoonlijke merk te ontwikkelen in de muziekindustrie, modewereld en meer. En natuurlijk kun je het opnemen tegen de beste en heftigste MyPLAYERs in de meest levendige en competitieve basketbalgemeenschap ter wereld; 
  • All Aboard the Cruise – Vaar in NBA 2K22 naar de volle zee in de geheel nieuwe Neighborhood, ontwikkeld voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Verken elk level van het schip dat is ontworpen om verschillende basketbalactiviteiten te bieden, creëer je perfecte MyPLAYER, ga een level omhoog voor beloningen, en druk jezelf uit via zowel je spel als je stijl; 
  • Jouw Dream Team – Verzamel, craft en hoop in de ultieme NBA-fantasiecompetitie: NBA 2K22 MyTEAM. Stel je droomelftal samen van NBA-sterren en -legendes uit alle tijdperken en verken de gameveranderende evoluties in de MyTEAM-ervaring, met elke toevoeging die seizoen na seizoen wordt geïntroduceerd; 
  • Nieuwe seizoenen, nieuwe ontdekkingen – Elk seizoen brengt nieuwe kansen om nieuwe beloningen te oogsten. Of het nu in MyTEAM, MyCAREER of The W is, neem het op tegen de besten en ontdek welke geweldige beloningen elk nieuw seizoen in petto heeft; 
  • First Fridays – Nieuwe nummers worden gedurende het seizoen elke vrijdag aan de soundtrack toegevoegd. Geheel nieuwe samenwerkingen met enkele van de bekendste muzieklabels ter wereld; Columbia Records, Def Jam Recordings, Low Profile/Casual Records, Ninja Tune en Warner Records bieden muziek van zowel opkomende artiesten als gevestigde muzikanten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)