God of War teruggevonden in database van NVIDIA GeForce Now

God of War

We zijn nog steeds ons kwijl aan het opkuisen na de ontzettend coole filmische trailer van God of War: Ragnarok die we vorige week tijdens de PlayStation Showcase kregen voorgeschoteld.

Dit vervolg op het fantastische God of War uit 2018 is nog steeds enkel en alleen te spelen op een PlayStation-console. Al zou daar in de nabije toekomst wel een verandering in kunnen komen.

Want Ighor July heeft toegang gekregen tot de database van streamingservice GeForce Now, waarin hij sporen vond van God of War. Het bizarre is dat er in de database een link gemaakt wordt naar Steam, maar daar is de game uiteraard ook nog niet op te vinden.

Daarnaast vond hij ook sporen van een andere game niet nog niet voor GeForce Now werd aangekondigd: Mafia: Definitive Edition.

Het is geen geheim dat Sony meer PlayStation-exclusives naar de PC wil brengen. En dan is de komst van een klepper als God of War alleen maar goed nieuws voor de PC-gamers onder ons.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.