Gran Turismo 7’s campagnemodus vereist een internetverbinding

Gran Turismo 7

Het is nog een hele poos wachten op de release van Gran Turismo 7, maar dat geeft je misschien de tijd om alsnog een internerverbinding te fixen als je er geen zou hebben. Blijkt immers dat je deze sowieso nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van Gran Turismo 7.

Natuurlijk is het plezant of plezanter om online potjes te racen tegen of met je vrienden. Maar als je even geen zin hebt, dan wil je toch gewoon lekker wat cruisen, de spelwereld verkennen, je collectie uitbouwen of wat wagens testen in de single player-modus van Gran Turismo.

Wel in het geval van Gran Turismo 7 is daar één grote vereiste: je hebt een internetverbinding nodig. Anders kan je naar de hele single player-ervaring fluiten… (of claxoneren in dit geval)

Als je de hele beschrijving van de game checkt op de officiële PlayStationblog dan zal je zien dat naast de single player-features een sterretje staat, en dat sterretje staat voor These features require internet connection. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)