F1 2021-update voegt onder andere het Portugese circuit Portimao toe

F1 2021 Portimao

Het F1-weekend in Monza liep zowel voor de fans van Max Verstappen als van Lewis Hamilton af op een sisser. Beide coureurs raakten elkaar na 26 ronden in de tweede bocht en gingen zo spectaculair van de baan.

Maar niet getreurd, want EA Sports heeft vandaag een update uitgebracht aan F1 2021 waarbij er weer wat extra lekkers is toegevoegd. In de eerste plaatst wordt met deze update het langverwachte Portugese Circuit Portimao toegevoegd. Dit slingerende circuits met veel hoogteverschillen zal menig gamer tot het uiterste drijven.

Daarnaast wordt de performance van de bolides aangepast zodanig dat die de krachtsverhoudingen van het huidige seizoen beter weerspiegelen. Tot slot doet de prachtige Aston Martin Vantage safety car eveneens zijn intrede als aanvulling op de Mercedes AMG GT R. 

Maar er staat nog meer op de planning. In oktober krijgen we het circuit van Imola voorgeschoteld, waarna in november het nieuwe Jeddah Street Circuit in Saoedi-Arabië wordt toegevoegd.

Heb je de game nog niet in huis en wil je hem graag eens uitproberen? Dan kan je vanaf nu in de PlayStation– en Xbox-store een gratis proefversie downloaden om zo de opening van Braking Point te spelen, evenals de Grand Prix van Monza en het openingsweekend in Mijn Team. 

In onderstaande trailer krijg je een overzicht van al het F1-lekkers wat nog op komst is.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.