Het donkere sprookje Lost in Random is nu beschikbaar

Lost in Random

Soms zijn er zo van die games die meteen je aandacht trekken. Bij de aankondiging van deze Lost in Random was ik meteen geïntrigeerd en moest ik meteen terugdenken aan het fantastische Alice: Madness Returns uit 2011.

Lost in Random vertelt het verhaal over twee jonge zussen, Even en Odd, die zijn overgeleverd aan de kwaadaardige koningin en haar duistere dobbelstenen. Even, die op haar twaalfde verjaardag is gescheiden van Odd, roept de hulp in van Dicey, haar dobbelsteen, om door de zes rijken van het land te reizen en haar zus uit handen van de koningin te redden. 

Hou zeker onze website in de gaten, want ik heb momenteel mijn handen vol met deze prachtige game. Mijn ervaringen lees je binnenkort in een uitgebreide review.

Lost in Random is nu verkrijgbaar voor De game is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.