Gameplay van geannuleerde Spider-Man 4-game uit 2010 duikt op

Spider-Man Tobey Maguire

Ooit was er een tijd waar bij elke noemenswaardige actiefilm een bijhorende game werd ontwikkeld. Helaas was de kwaliteit van deze game niet altijd top, maar er waren ook uitzonderingen.

De Spider-Man games die gebaseerd waren op de films van regisseur Sam Raimi met Tobey Maguire in de rol van de spinnenman.

We kennen allemaal de huidige trilogie, die door velen nog steeds als de enige echte worden beschouwd. Maar wist je dat er plannen waren om in 2010 een vierde film uit te brengen? Deze plannen waren al zo ver gevorderd dat er ook al gewerkt werd aan een bijhorende game.

Die game werd ontwikkeld door Radical Entertainment, die door Activision werden gekozen omdat ze al een nauwkeurig evenbeeld van New York hadden ontwikkeld voor het geweldige Protoype.

Helaas werden de plannen voor de film geannuleerd en werd dus ook de ontwikkeling van de game gestaakt. Maar nu heeft de website Obscure Gamers zijn handen weten te leggen op bijna 20 minuten aan gameplay van deze geannuleerde Spider-Man 4-game op Xbox 360.

Het is meteen ook een nostalgische trip, want de game werd ontwikkeld voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Opvallend is dat je voor die tijd enorm veel vrijheid zou gekregen hebben.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.