Marvel’s Wolverine en Spider-Man 2 verschijnen exclusief op PlayStation 5

Spider-Man 2

Tijdens de PlayStation Showcase van voorbije donderdag pakte Sony stevig uit met de aankondigingen van Marvel’s Spider-Man 2 én een teaser van Wolverine.

Je kan begrijpen dat de community even in brand stond en dat gamers van over de hele wereld reikhalzend uitkijken naar beide games. Al zullen we nog heel wat geduld moeten hebben. Want Spider-Man 2 staat in de planning voor 2023 terwijl Wolverine nog geen releasedatum heeft meegekregen.

Even was er hoop onder de community dat beide games ook nog zouden verschijnen op de PlayStation 4, maar ontwikkelaar Insomniac drukte die hoop meteen weg door mee te geven dat beide games enkel op de PlayStation 5 het levenslicht zullen zien.

Positief is wel dat de beschikbaarheid van de PlayStation 5 tegen dan geen probleem meer zou mogen vormen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.