Niet voor gevoelige zielen Netflix’ No One Gets Out Alive-trailer

Halloween komt er aan, en dat betekent dus dat we ons stilaan mogen opmaken voor het jaarlijkse griezelfeest. Daar horen natuurlijk ook griezelfilms bij, en na het bekijken van deze trailer zal je zeker griezelen… Griezelig he?

Netflix heeft weer een eigen productie die de fans van het genre zeker zal doen griezelen van plezier, namelijk No One Gets Out Alive.

Elke griezelfilm heeft natuurlijk ook een verhaal: Wanhopig en zonder papieren neemt een vrouw uit Mexico haar intrek in een vervallen pension in Cleveland. Dan beginnen de angstaanjagende kreten en griezelige visioenen.

Zeker dat je de trailer wilt zien?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)