Pas je Hot Wheels naar hartenlust aan in Hot Wheels Unleashed

Hot Wheels Unleashed

Eind deze maand kunnen we ons kinderhart opnieuw ophalen in Hot Wheels Unleashed. Een tijdje geleden mocht ik al aan de slag in een vroege previewbuild van de game en vandaag geeft ontwikkelaar Milestone meer uitleg over de aanpassingsmogelijkheden van je verschillende mini-auto’s.

Met de Livery Editor krijg je de mogelijkheid om je Hot Wheels volledig naar eigen smaak aan te passen. Zo zorg je ervoor dat je altijd in een unieke wagen rijdt. Je krijgt de mogelijkheid om zowel de Hot Wheels Originals als bolides van echte merken te voorzien van kleuren en vormen, om daarna jouw creaties te delen met de rest van de wereld.

Hot Wheels Unleashed verschijnt 30 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.