Far Cry 6 onthult details post-launch contentplan

Far Cry 6

Far Cry 6 ligt nog niet in de rekken, maar dat belet Ubisoft niet om al even vooruit te blikken op wat we na de launch mogen verwachten.

Het Far Cry 6 post-launch contentplan bevat onder meer een Season Pass met drie uitbreidingen en veel gratis content, waaronder wekelijkse opstanden, speciale operaties en cross-over missies met gaststerren en geliefde merken, zoals Danny Trejo, Rambo en Stranger Things.

Met de Season Pass krijgen spelers de controle over de meest beruchte schurken uit de Far Cry-franchise: Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed – allemaal gespeeld door de originele cast.

Spelers duiken in de verwrongen geesten van deze iconische schurken, onthullen hun achtergrondverhalen en vechten tegen hun innerlijke demonen. Dit alles in een nieuwe Far Cry-gameplayervaring waarin spelers zullen moeten sterven én opnieuw proberen. Spelers beginnen met niets meer dan een pistool om zichzelf te verdedigen en moeten op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups om sterker te worden en dieper in de ziel van de schurk te duiken.

Elke DLC combineert intense actie met storytelling en biedt een unieke kans om het verleden, de persoonlijke demonen en beweegredenen van elke schurk beter te begrijpen.

De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold, Ultimate en Collector’s Editions van Far Cry 6. De Season Pass geeft spelers toegang tot de volgende content:

 • Drie DLC episodes: Speelbaar in solo- en coöp-modus met een vriend(in), zelfs als ze niet in het bezit zijn van de Season Pass.
  • Episode 1: “Vaas: Insanity”, komt uit in november 2021.
  • Episode 2: “Pagan: Control”, komt uit in januari 2022.
  • Episode 3: “Joseph: Collapse”, komt uit in maart 2022.
 • Far Cry 3 Blood Dragon: Bezitters van de Season Pass krijgen de originele game uit 2013 en console- en Stadia-spelers krijgen de Classic Edition.
 • De Blood Dragon Set: Deze set bevat zeven items die in Far Cry 6 gebruikt kunnen worden.
  • Een oufit: Blood Dragon Gear Set
 • Twee wapens: AJM9 en Kobracon
 • Een voertuig: Omega Enforcer
 • Een wapen charm: KillStar
 • Een Fang for Hire: K-9000
 • Een voertuig-Chibi: Blood Dragon Chibi

Daarnaast wordt er regelmatig gratis content toegevoegd om het Far Cry 6-universum uit te breiden na de release van de game. Deze mix van content is speelbaar in solo- en coöp-modus voor twee spelers en bevat onder andere:

 • Wekelijkse opstanden: Iedere week vanaf de lancering – en beschikbaar na het voltooien van het hoofdverhaal – gaan opstandelingen van Antón Castillo nieuwe bedreigingen vormen op Yara. Spelers moeten op zoek gaan naar deze opstandelingen en ze verslaan om nieuwe uitrustingen vrij te spelen.
 • 6 Speciale operaties: Deze operaties vinden plaats in unieke nieuwe gebieden in de wereld en introduceren nieuwe gameplay mechanics. Spelers moeten zeer instabiele chemische wapens stelen van Antóns wapenhandelaars en naar het extractiepunt zien te komen voordat het overhit raakt. De eerste twee locaties, Mesozoico en Maceo, zijn beschikbaar vanaf de lancering en de andere 4 maps worden later toegevoegd.
 • 3 Cross-over missies met gaststerren en geliefde merken: Danny TrejoRambo en Stranger Things.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s