Streamingdienst HBO Max komt dit jaar niet naar België

HBO Max Logo

Toen eind vorig jaar bekend raakte dat HBO Max in 2021 naar Europa zou komen, waren we meteen enthousiast om deze nieuwe streamingdienst te verwelkomen. Nu blijkt dat de in de Benelux nog wat extra geduld zullen moeten uitoefenen.

HBO Max werd in mei van vorig jaar gelanceerd in de Verenigde Staten en maakte meteen zijn ambities bekend. Op termijn wil de dienst in 190 landen actief zijn met series en films uit de stallen van HBO, Warner Bros., DC en Cartoon Network.

Op 26 oktober komt de dienst weldegelijk naar Europa, al zal België daar in eerste instantie niet bij zijn. De gelukkige landen die op die datum HBO Max wél mogen verwelkomen zijn Andorra, Denemarken, Finland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Begin volgend jaar komen daar nog extra landen bij, al zit België ook nog niet in die lichting. Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Hongarije, Moldavië, Montenegro, Noord-Macedonië, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije en Slovenië mogen zich wel al opmaken voor extra streamingplezier.

Het enige wat we kunnen doen is rustig afwachten en ondertussen nog wat games of series kijken op de andere streamingdiensten die wél al beschikbaar zijn in België.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.