fbpx

Ontdek de psychologische horrors van In Sound Mind

In Sound Mind

Een goede puzzelgame kan ik altijd wel smaken. Zeker wanneer er een intrigerend verhaal wordt verteld. Zo speelde ik het fantastische Firewatch in een ruk uit. En met deze In Sound Mind zou dat ook wel eens kunnen gebeuren.

In Sound Mind is een first-person psychologische horrorervaring waarin we als therapeut Desmond Wales in de herinneringen kruipen van verschillende personages die iets angstaanjagend hebben meegemaakt in het dorpje Milton Haven.

Elk personage zal zijn eigen moeilijkheden en speelstijl krijgen, waardoor je constant op je hoede moet zijn terwijl je de vele puzzels oplost. Het is aan jou om de link tussen de verschillende verhalen te leggen en het mysterie te ontrafelen.

In Sound Mind zal vanaf 28 september beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Een versie voor Nintendo Switch verschijnt later dit jaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: