Verover de Top Gear Test Track in Circuit Superstars

Circuit Superstars

Hoe je het ook bekijkt, de Top Gear Test Track is een van de meest legendarische racetracks uit de televisiegeschiedenis. In de BBC-reeks hebben al heel wat bekende mensen een rondje gereden voor het segment ‘Star in a Reasonably Priced Car’. En binnenkort kan ook jij je kans wagen in Circuit Superstars.

Maar eerst is het de beurt aan enkele bekende sporters om in een videoserie de virtuele track te temmen. Tot de eerste deelnemers horen IndyCar en voormalig F1-coureur Romain Grosjean én de half Belgische F1-ster Lando Norris.

“Net als elke racefan, heb ik altijd wel eens willen racen op de test track van Top Gear, en Circuit Superstars maakt dit mogelijk. Het wordt een zware competitie, met topcoureurs uit verschillende kampioenschappen en met slechts één kans om de perfecte ronde neer te zetten. Het wordt spannend om te zien wie er als beste zal eindigen,” aldus Romain Grosjean.

Het commentaar voor zowel de oefensessies als de hot laps wordt verzorgd door Jack Nicholls. De stem van Nicholls is onder andere te horen in de Netflix-serie FORMULA 1: Drive to Survive. 

Circuit Superstars is een top-down racegame die arcade elementen combineert met strategische opties. Gamers van het eerste uur herkennen hier zeker wel de legendarische Micro Machines-vibe in.

De game verscheen in maart in early access op Steam en heeft sindsdien al een flinke schare fans opgebouwd. De volledige game moet nog dit jaar verschijnen op PlayStation, Xbox én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.