Op bezoek bij de paus in nieuwe World War Z: Aftermath gameplay trailer

World War Z: Aftermath

Stel je voor: je boekt een romantische citytrip naar Rome met je vriendin, je besluit naar het Vatikaan te gaan om op de foto te gaan met de paus, en dan gebeurt het… Je hoort vreemde geluiden, alsmaar sneller stappende, en uiteindelijk lopende voetstappen. En dan zwaaien de poorten van Vatikaanstad open en komen er duizenden zombies op jou afgestormd…

Yep, in de nieuwe gameplay overzichtstrailer voor World War Z: Aftermath maken we kennis met twee schitterende locaties, namelijk Vatikaanstad en een ondergesneeuwd en bevroren Russisch eiland.

Daarnaast ook een aantal nieuwe gameplay features waaronder een first person view, en dat voor een third person game. Il faut le faire zeggen wij dan bij ons.

En ook dat is nog niet alles wat je van deze expansion mag verwachten. De game introduceert ook een nieuw en visceraal mechanisme voor mêleegevechten, waarmee we niet alleen met nieuwe gevechtstechnieken tegen de Zombies kunnen vechten, maar ook gebruik kunnen maken van exclusieve moves. In World War Z Aftermath kunnen we ook twee wapens hanteren, zoals sikkels, hakmessen, bijlen, knuppels en vele andere.

En dan vergeten we bijna de nieuwe Vanguard-klasse. Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe klasse is zijn vermogen om langs de hordes vijanden te rennen met zijn elektrisch schild waarmee hij/zij veel damege doet.

Check zeker de nieuwe trailer want er zijn ook daily challenges, nieuwe vijanden (vleesetende ratten), 4K – 60 fps,…

Dat gaat daar weer een lekker potje worden wanneer deze game en expansion op 21-09 in de rekken ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)