Check de launch trailer voor EA’s nooit verschenen Aliens: Colonial Marines (PS2)

Aliens: Colonial Marines by EA

Alien: Isolation is, wat mij betreft, de beste Alien game out there. Maar ook Aliens: Fire Team Elite kan bij de fans op heel wat respect rekenen. Iets wat zeker niet het geval was bij Gearbox miserabele Aliens: Colonial Marines uit 2013.

Daarvoor echter was er nog een andere Aliens: Colonial Marines, op PS2, die kreeg een launch trailer, dat wel, maar werd nooit uitgebracht. We hebben het dan over EA en Check Six’s Aliens: Colonial Marines voor PlayStation 2.

Beide partijen werkten samen aan een Aliens game gebaseerd op James Cameron’s Aliens begin jaren 2000. Een game die dus nooit verscheen, en tevens volledig los staat van de schandalige versie van Gearbox en SEGA dat dus in 2013 verscheen.

YouTuber Mr. FO1 heeft echter beslag kunnen leggen op de launch trailer, en hij maakte ook een kleine docu rond deze game. Zeker checken! Al was het maar uit pure nostalgie!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)