Michael Kiwanuka, Angus & Julia Stone en meer te horen in Life is Strange: True Colors

Life Is Strange True Colors

Muziek raakt en heelt. Dat is iets wat ik zelf ook al heb mogen ervaren. In moeilijke tijden is muziek altijd een toevluchtsoord om even te ontsnappen of je te laten meenemen met je gevoelens. Dat hebben de makers van Life is Strange: True Colors ook begrepen en pakken uit met een indrukwekkende soundtrack.

Op de soundtrack, die ook te vinden is op Spotify, vinden we een heleboel nummers van singer-songwriters zoals Angus & Julia Stone, mxmtoon en Novo Amor. Zij schreven ook speciaal voor de game nieuwe nummers.

“Music has always been a core part of Life is Strange. The emotions and feelings that music can elicit are such an incredible tool in a game that is all about exploring empathy,” zegt Jon Zimmerman, Narrative Director bij Deck Nine Games. “For Life is Strange: True Colors, we wanted players to experience the peaks and valleys of Alex’s journey visually, emotionally, and auditorily. We are delighted to be able to feature such a diverse roster of truly inspiring musical talent.”

Life is Strange: True Colors verschijnt overmorgen, vrijdag 10 september, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia, GeForce NOW en PC via Steam. Later dit jaar verschijnt de Nintendo Switch-versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.