Far Cry 6 geeft zich bloot in nieuwe gameplaytrailer

Far Cry 6

Een pak Far Cry-nieuws vandaag. Want niet alleen geeft Ubisoft Far Cry 3 gratis weg, ze geven ook een gratis next-gen upgrade voor wie Far Cry 6 op de PS4 of Xbox One koopt. En toch heeft de Franse uitgever/ontwikkelaar nog wat Far Cry-nieuws achter de hand.

Zo gooiden ze zopas een splinternieuwe trailer online waarin we meer te weten komen over het hoofdpersonage Dani Rojas. Daarnaast krijgen we in de bijna zeven minuten durende trailer meer info over de eilanden van Yara, de strijdtechnieken en de filosofie van de vindingrijke resolver-guerrilla’s en nog een pak meer…

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar.

Sit back & enjoy!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.