Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle vanaf 8 oktober op Netflix

Het zijn de voorbije dagen, weken en maanden gouden tijden voor iedereen die ook maar een klein beetje fan is van Pokémon. Iedereen dus. En vandaag smijten we daar nog wat goed nieuws bovenop.

Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle, een nieuwe animatiefilm, de 23ste al trouwens, is vanaf 8 oktober te bekijken op Netflix. Ook deze hoort thuis in het aanbod waarmee de studio de 25ste verjaardag van de franchise viert.

Hieronder alvast een gloednieuwe trailer om deze aankondiging te vieren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)