Gameplay trailer toont wat je mag verwachten van Tales of Arise

Tales of Arise

Zelf ben ik niet echt fan van het JRPG-genre, op Final Fantasy na dan, maar volgens de fans is deze Tales of Arise een bommetje. Hoog tijd dus om eens te checken wat deze game allemaal aan boord heeft dus.

Deze nieuwe gameplay trailer toont ons wat we zoal mogen verwachten van deze titel die op 10 september in de rekken ligt.

Meer dan 300 jaar regeert Rena reeds over Dahna en plundert het de planeet van haar grondstoffen en berooft men het volk van hun waardigheid en vrijheid. Ons verhaal begint bij twee mensen, Alphen en Shionne, beide geboren op verschillende werelden, elk zoekende om hun lot te veranderen en een nieuwe toekomst te scheppen.

Als je nog zou twijfelen, speel dan misschien de gratis demo eens? De demo van het spel is nog steeds beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S. Hij biedt spelers bovendien de mogelijkheid om de Vacation Hootle als bonus in te wisselen voor het spel zodra het uitkomt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)