Vanguard krijgt er in oktober met Hell Let Loose een stevige concurrent bij

Goed nieuws voor de fans van de hardcore WOII-shooter Hell Let Loose. Team 17 heeft namelijk bevestigd dat hun game op 5 oktober in de rekken ligt. En dit op zowel PlayStation 5 als Xbox Series X/S.

Op pc (Steam) is de game trouwens al een tijdje uit en het is een regelrechte hype. In Hell Let Loose nemen twee teams van 50 spelers het tegen mekaar op in meedogenloze gevechten.

Leuk is dat er om te beginnen cross-play ondersteuning is tussen beide platformen én dat er een open bèta aankomt, enkel op PS5 jammer genoeg, en dit tussen 16 en 20 september. Deze neemt ons mee naar de Hurtgen Forest-map in de Warfare-modus. In deze modus begint elk team met het bezetten van de helft van de kaart.

Dan begint de pret pas echt. Het is dan aan beide teams om het andere team terug te drijven, het veroverde gebied veilig te stellen (en te verdedigen natuurlijk) en zo door te duwen tot ze de basis veroverd hebben. Een beetje een mix tussen een FPS, RTS en moba dus.

Een frisse en innovatieve twist die sommige gamers er misschien zou durven toe aanzetten om Call of Duty dit jaar eens over te slaan, en volop voor Hell Let Loose te kiezen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)