BEVESTIGD: Alan Wake Remastered verschijnt nog deze herfst op PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en pc

Alan Wake

Niks zo plezant als een gerucht dat we daarna kunnen bevestigen als een feit. Remedy heeft het nu officieel gemaakt. Wat? Dat de Remaster van deze cult classic er effectief komt!

Alan Wake Remastered komt naar de in de titel vermeldde platformen, nog deze herfst, voor het eerst ook op PlayStation en inclusief de reeds verschenen DLC’s, namelijk The Signal en The Writer, 4K-visuals en meer.

Alan Wake is een fantastische game, met een beklijvend verhaal dat je zeker eens moet ervaren hebben. Heb je dat nog niet gedaan, dan krijg je daar binnenkort de kans toe.

Volgens bepaalde websites en bronnen zou Remedy Entertainments Alan Wake een PlayStation 4 en 5-, en Xbox One- en Series X/S-remaster krijgen, en zou deze op 5 oktober in de rekken liggen.

Volgens nog anderen zou de game zelfs te zien zijn op de PlayStation Showcase van nu donderdag.

Alan Wake is een psychologische thriller uit 2010 die verscheen op pc en Xbox 360. Het verhaal volgt best-selling thriller romanschrijver Alan Wake als hij probeert het mysterie achter de verdwijning van zijn vrouw te ontrafelen tijdens een vakantie in het kleine fictieve stadje Bright Falls, Washington. Dit allemaal terwijl het ervaren van gebeurtenissen uit het plot van zijn laatste roman, die hij zich niet kan herinneren te hebben geschreven, tot leven komen.

Mensen die trouwens Control gespeeld hebben, zullen ook meerdere keren met het verhaal van Alan Wake in contact geweest zijn… If not, zeker Control spelen als je Alan Wake-fan bent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'BEVESTIGD: Alan Wake Remastered verschijnt nog deze herfst op PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en pc'

  1. Alan Wake (boek editie) + Alan Wake’s American Nightmare uitgespeeld destijds. Control laten vallen vanwege te veel veel frame drops ed op PS4 (wat ik toen erg jammer vond maar woog te zwaar om verder te spelen. Onlangs de UE aangeschaft op XSX.

Reacties zijn gesloten.