Manchester United vs Arsenal in eFootball gameplay video

Deze maand ligt zowel Konami’s eFootball, voorheen Pro Evolution Soccer, in de rekken als EA’s FIFA 22. Beide titels zullen weer een bitse strijd leveren om de liefde en de harten van de voetbalfans. Wie zal het halen?

De video verscheen op een Chinees YouTube-kanaal, genaamd Great Game TV Channel en het spreekt voor zich dat de PES-fans zich niet ongemoeid lieten.

We krijgen een volledige match tussen de twee Britse topclubs te zien, en wie het uiteindelijk haalde, of misschien werd het een draw, dat zie je in onderstaande video dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)