Vechten, puzzelen en platformen in F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch launch trailer

Er zijn nog ontwikkelaars die af en toe met een origineel concept op de proppen durven komen. Het resultaat van dat durven experimenteren levert titels af zoals deze F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch.

In deze game maken we kennis met een konijn, genaamd Rayton Rabbit, en dat konijn mept, puzzelt en platformeert (of hoe zeg je dat) zich een weg doorheen de verschillende levels.

Daarbij voorziet hij de tegenstanders die hij tegen het lijft loopt, waaronder robots van een flink pak slaag. Daarnaast heeft hij ook heel wat puzzelwerk voor de kiezen. Hoe hij die robots van een stevig pak slaag voorziet en de nodige hinderhissen overwint, dat kan je afleiden uit de titel.

Vind je de oplossing niet? Check dan zeker onderstaande launch trailer.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, een Metroidvania-achtige actiegame, is nu beschikbaar in de PlayStation Store voor €29,99, of €26,99 voor PS Plus abonnees.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)