Crysis Remastered vanaf 17 september op Steam met 20% korting

Nooit een Crysis game gespeeld? Schaam op jou! Vanaf 17 september krijg je de kans om die schande van je blazoen te puiten. Dan verschijnt Crysis Remastered op Steam, en krijg je zelfs 20% korting. Astemblief!

En wat als ik de game al heb? No problemo!

Steam spelers kunnen een launch korting verwachten van 20% op het spel, bezitters van de originele Crysis game krijgen ook 30% korting op het spel, wat hen 50% korting oplevert als spelers het spel pre-owned hebben.

Om te profiteren van de korting moeten spelers kijken naar Wishlist het spel op Steam om als eerste op de hoogte te worden gebracht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)