Volg hier om 19u00 de Call Of Duty: Vanguard multiplayer reveal live

Call of Duty Vanguard

We hebben de alpha al gehad en we hebben al wat single player-beelden gezien. Maar wat we echt willen zien is de multiplayer natuurlijk.

Is deze anders? Vernieuwend? Mogen we ons aan iets spectaculairs verwachten of borduurt Activision gewoon voort op de gekende formule met hier en daar een kleine aanpassing. Wat met de multiplayer? Wat met Warzone?

We ontdekken het vanavond om 19u00 live via onderstaande kanalen. Dit wil je toch niet missen? Toch?

Call of Duty: Vanguard – YouTube

Call of Duty: Vanguard – Twitch

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)