Crystal Guard nu live in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

De kalme zomer zit er eindelijk op. Tijd om een versnelling of zes hoger te schakelen, ook in Rainbow Six Siege. En ook dat kan vanaf vandaag!

Crystal Guard, het derde seizoen van het zesde jaar voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle platformen. Dit nieuwe seizoen introduceert de nieuwe Kroatische Operator Osa en vernieuwingen aan de maps Bank, Coastline en Clubhouse.

Daarnaast is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen van 9 tot en met 12 september.

In Crystal Guard maken spelers kennis met een gloednieuwe aanvaller: Osa, uitgerust met een Talon-8 Clear Shield: een transparant, kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Osa beschikt over de primaire wapens 556xi of PDW9 en de PMM als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de vernieuwde maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn doorgevoerd om de maps te balanceren en de volgende elementen te verbeteren: vernietiging van de omgeving, geluidverspreiding en belichting.

Verdere updates die komen met Crystal Guard zijn:

  • Elite customization: spelers kunnen nu elk hoofddeksel uitrusten met een Elite-uniform als ze beide bezitten en tot dezelfde Operator behoren.
  • Het balanceren van Operators (Finka, Sledge, Glaz, Twitch, IQ, Iana, Fuze, Mute)
  • Opnieuw ontworpen flitsdetectiesysteem
  • Aanpassingen aan gadgetschade
  • Een vernieuwd pantsersysteem
  • RIM-belichting die tegenstanders belicht om oneerlijke camouflage te voorkomen

Daarnaast is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen zijn van donderdag 9 september tot zondag 12 september op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en Windows PC via Epic Games, Steam en Ubisoft Connect. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)