Microsoft Flight Simulators Top Gun-expansion verschuift naar mei 2022

Elke jonge gast, waaronder ook ikzelf, die in 1986 de film Top Gun heeft gezien had ongetwijfeld twee ambities in die tijd: om te beginnen zelf straaljagerpiloot worden, en twee met de mooiste meisjes slowen op Take my breath away (het nummer van de film).

(Een slow is trouwens een heel trage dans waarbij je een meisje tegen je aandrukt en op een tegel van 30×30 cm blijft rondjes draaien). Bestaat dat nog überhaupt slows?

We wijken af… Het slechts nieuws voor de MFS-spelers die uitkeken naar de Top Gun-expansion is dat deze verschuift naar mei 2022. De reden hiervoor is het uitstel van de nieuwe Top Gun-film, namelijk Top Gun: Maverick.

Zoals we eerder hebben aangekondigd, komt de Top Gun: Maverick uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator voor Windows 10 PC, Steam, Xbox Series X|S, en Xbox Game Pass naast de film worden uitgebracht. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer informatie te delen.” zeggen ze bij Microsoft.

Zeker jammer, nog meer als je weet dat de Top Gun-uitbreiding zal gratis zijn, en onder andere de F-18 bevat. Het iconische vliegtuig uit de film!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)