Judge Dredd komt naar Call Of Duty

Binnen een paar dagen krijgt Season 5 van Warzone/Cold War een update, net zoals dat bij elk seizoen het geval is trouwens. Ook deze keer hoort daar een bijzondere skin van een iconisch personage bij zo blijkt.

Net als de Saw-pop, Rambo en John McLane mag nu ook Judge Dredd zijn opwachting maken in Call of Duty. Dit als een skin voor operator Beck.

Naast een traditionele skin, is er ook een stripversie waarmee je je in een zwart-wit cel-shaded stijl kunt vertonen. En uiteraard horen daar een paar coole blueprints bij, aangevuld met een aantal aangepaste looks en finishing moves.

Wel klote dat die skins zoveel kosten. Vorige keer 2400 CP…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)