Battlefield 2042-video introduceert vier Specialist-klassen

Die Battlefield 2042-beta mag er nu toch stillekes aankomen. Voor we het goed en wel beseffen is het 20 oktober, en dan ligt de game in de rekken. En hoe ziet dat met die Specialists? Wel daar krijgen we vandaag toch al een zicht op.

In een video maken we alvast kennis met 4 van de 10 beschikbaar komende Specialists. We zien Webster Mackay (grapple hook), Wikus ‘Caspter’ van Daele (recon drone), Pyotr ‘Boris’ Guskovsky (foldable rifle) en Maria Falck, die met haar geweer teamgenoten kan healen.

Niet meteen mijn cup of tea om mee te spelen. Maar bon, er zijn er 10 dus nog even wachten op de andere 6.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)