Er zou een The Texas Chainsaw Massacre game in ontwikkeling zijn

Er zijn zo van die horrorfilms, uit lang vervlogen tijden in mijn geval, die me altijd zijn bijgebleven. Ik denk dan aan Chucky, Evil Dead, Friday the 13th, Halloween, Nightmare on Elm Street en uiteraard The Texas Chainsaw Massacre. Over die laatste valt nu iets te vertellen.

Er doen namelijk verhalen de ronde dat Gun Media, de studio achter het toch wel onderschatte Friday The 13th multiplayer horror game, zou werken aan een videogame rond The Texas Chainsaw Massacre.

Op Reddit is namelijk een link opgedoken met een link naar Leatherface die leidt naar de website van Gun Media. En Leatherface dat is, zoals de fans weten, de menselijke huid-dragende hoofdrolspeler uit The Texas Chainsaw Massacre. Voor heel wat mensen alvast een sterke aanwijzing dat de studio werkt aan een nieuwe horror game gebaseerd op de klassieke slasher film uit 1974.

Ook Kane Hodder die Jason Voorhees speelde in de vier Friday the 13th-film liet verstaan dat hij bezig was aan iets nieuws.

“I did the motion capture for Jason in the video game, and I’m currently doing a new video game, another horror franchise, that I can’t talk about yet but you’ll see, eventually,”

Het zijn dus spannende tijden voor de fans van het genre. (Check ook de Atari 2600 game uit 1983)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)