Keert Sony’s Infamous-serie (deze week) terug?

Een dikke tien jaar geleden scoorde Sucker Punch, die je nu kent van Ghost of Tsushima een dikke hit met de Infamous-reeks, goed voor verschillende games tussen 2009 en 2014, waaronder Infamous, Infamous 2 en Infamous: Second Son. Nu doen er geruchten de ronde dat Sony op hun showcase donderdag 9 september een revival van de serie zouden aankondigen.

Niet bekend met deze PlayStation exclusives? In deze open-wereld actie/adventure game kruipen we in de huid van Cole MacGrath die elektrische superkrachten heeft gekregen, en nu een soort van supermens is geworden. Het leuke is vooral dat je kan tijdens het spelen kan kiezen hoe je de situaties aanpakt. Goed of slecht? Op basis van die keuzes ga je dan weer andere superkrachten vrijspelen die je kan gebruiken in de game. Wat ook weer goed is voor de herspeelbaarheid van het spel.

Volgens Comicbook.com, dat ook de tweet aanhaalt van gaming-insider Nick ‘Shpeshal Nick’ Baker, zouden we deze week dus iets mogen verwachten rond een mogelijke revival van de Infamous-serie. Misschien zelfs tijdens de PlayStation-showcase later deze week.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)