Pragalicious serveert: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes op PlayStation 5

Praga kreeg de kans om een 1 uur durende demo te spelen van het derde deel in The Dark Pictures Anthology, genaamd House of Ashes. Wij serveren je met veel plezier zijn gameplay én zakdoekjes om je angstzweet mee af te vegen.

Check zeker ook onze uitgebreide preview die Praga schreef van deze angstaanjagende titel.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.