Launch trailer voor Watch Dogs: Legions speciale La Casa de Papel-missie

Binnenkort kunnen we op Netflix eindelijk kijken naar het beslissende seizoen van de spannende reeks La Casa de Papel. Om dit in de verf te zetten pakken Ubisoft en Netflix uit met een speciale missie gebaseerd op de reeks.

In deze speciale coöp missie in Watch Dogs Legion zullen we met andere spelers moeten samenwerken om de Bank of England te beroven.

Uiteraard doen we dat niet voor niets. In ruil kunnen we rekenen op een heleboel cosmetische items gebaseerd op de reeks. Denk hier aan de unieke overalls en het al even unieke masker uit de reeks. Bovendien blijven deze voor altijd verbonden aan je account.

Net zoals dat een poos geleden het geval was bij Rainbow Six Siege trouwens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)