EA Motive gunt ons vanavond om 19u00 al een blik op Dead Space Remake

Dead Space

Dead Space werd nog maar pas op EA Play Live 2021 officieel bevestigd, en zal nog niet meteen in de rekken liggen. Toch gunt EA Motive, de studio achter deze remake, ons vanavond al een vroege blik op de game.

We vragen ons dan ook af wat de studio in petto heeft en wat we van die vroege blik mogen verwachten.

Ben je net als wij benieuwd? Check dan om 19u00 EA Motives Twitch kanaal en ontdek samen met ons wat we mogen verwachten of te zien zullen krijgen van deze remake.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)