Check hier om 18u00 live Ubisofts Far Cry 6 Xbox Series X gameplay livestream

Far Cry 6

Het is nog even wachten op de release van Far Cry 6. In afwachting willen we natuurlijk zo veel mogelijk gameplay te zien krijgen van Ubisofts nieuwste telg in de Far Cry-serie. En dat krijgen we vanavond.

Om 18u00 pakt Ubisoft uit met een gameplay livestream waarbij we Far Cry 6 te zien krijgen op Xbox Series X.

We zijn alvast benieuwd hoe de game er zal uitzien op Microsofts nieuwste.

Het enige wat je hiervoor moet doen is onderstaand YouTube-kanaal bekijken, om 18u00 dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)