Open bèta en releasedatum voor Amazon Games’ mmorpg New World onthuld

New World

Als je na de perikelen rond Blizzard en World of Warcraft wat uitgekeken bent op deze laatste, dan moet je misschien Amazon Games mmorpg New World een kans geven?

Je moet daarvoor trouwens niet meteen in je portefeuille schieten want de game, die officieel verschijnt op 28 september op pc, krijgt een open bèta.

Deze open bèta loopt van 12 tot en met 19 september op pc. Je kan hem dus gratis even proberen en checken of het iets voor jou is.

Hieronder nog een trailer die je warm moet maken voor deze open bèta.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)