Bevestigd: Horizon Forbidden West verschijnt 18 februari 2022

Horizon Forbidden West

Als je nog een greintje hoop had dat Horizon Forbidden West nog dit jaar zou verschijnen, dan mag je die hoop nu officieel begraven.

Tijdens de Gamescom Opening Night vertelde Matthijs de Jonge van Guerilla Games ons dat Horizon Forbidden West zou verschijnen op 18 februari 2022. Als voornaamste oorzaak haalde hij covid naar voor.

Er was echter ook wat goed nieuws: PlayStation 5-gamers kunnen vanaf nu een patch binnentrekken die een framerate van 60 fps toevoegt waardoor je game er nog mooier uitziet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)