Officiële LEGO Star Wars: The Skywalker Saga gameplay trailer

Het is nog heel lang wachten op de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, namelijk in de lente van 2022. Na het bekijken van deze gameplay trailer wordt dat wachten alleen nog maar moeilijker.

De LEGO-games weten als geen ander creativiteit, spelplezier, humor, de spirit van de films en andere eigenschappen te combineren.

Voeg daar nog, voor deze game, die magische Star Wars-vibe aan toe en je weet meteen dat je hier een recept voor succes in huis hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)