Ubisoft serveert ons de officiële verhaaltrailer voor Far Cry 6

Far Cry 6 ziet er veelbelovend uit. Bovendien ben ik zelf fan van slechterik Giancarlo Esposito. Ik ben dan ook benieuwd hoe de bekende acteur (Mandalorian) het zal doen tegenover die andere legendarische slechterik uit de Far Cry-reeks, namelijk Vaas…

Ontdek het verhaal achter Far Cry 6 in deze officiële trailer waarin het verhaal centraal staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)