Jurassic World Evolution 2 verschijnt 9 november

Jurassic World Evolution 2

Kippenvel, dat kreeg ik tijdens het spelen van Jurassic World Evolution. Het moment dat mijn dino’s tot leven kwamen, en hun eerste stapjes in mijn dinopark zetten. Ik moest er bijna een traantje bij wegpinken.

En op 9 november kan ik het allemaal nog eens herbeleven in nieuwe parken en met nieuwe dino’s en mogelijkheden. Op die dag ligt Jurassic World Evolution 2 namelijk in de rekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)