Resident Evil-fans moeten zeker The Outlast Trials-trailer checken

Als er een game is die me nog meer schrik aanjaagt dan de Resident Evil-saga, dan is dat de Outlast-reeks. En het wordt er na het bekijken van deze trailer voor The Outlast Trials niet beter op…

Na Outlast en Outlast 2 is deze The Outlast Trials, dat in 2022 verschijnt, de derde game in deze super spannende horrorreeks.

Leuk om weten is dat je er in deze game niet alleen voor staat. Je kan hem wel in single player spelen, maar als je drie moedige vrienden hebt, dan kan je met zijn vieren aan de slag in de co-op. Dat wordt een avondje lekker griezelen denken we dan.

Opgelet, de trailer is niet voor gevoelige zielen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)