Krijgen we op Gamescom nieuwe Elden Ring gameplay te zien?

Elden ring

Na een eerste verpletterende indruk gemaakt te hebben, en daarbij meteen ook een releasedatum ontvangen te hebben, vragen we ons natuurlijk af wanneer we nog eens iets te zien krijgen van Elden Ring. Dat zou best wel eens heel snel kunnen zijn…

Het is immers niet ondenkbaar dat we gameplay te zien zullen krijgen op Gamescom. En daar zijn diverse redenen voor.

Om te beginnen werd Elden Ring genomineerd in diverse categorieën voor de Gamescom Awards. Daar lees je alles over in dit artikel.

Maar om op die lijst te geraken waren er ook diverse voorwaarden, en een van die voorwaarden was de volgende: “Om te voldoen aan de woorwaarden moet voor het verlopen van de deadline ongeveer tien minuten aan gameplaymateriaal worden ingediend bij het awardscomité. Dit materiaal kan tot het einde van de gamescom worden opgehaald en gedownload. De gameplayvideo moet echte gameplaysequenties bevatten, sequenties die zijn gerenderd in de gebruikte grafische engine en die typische op het spel gebaseerde cameraperspectief (-perspectieven) tonen, evenals spelgerelateerde soundscapes. De gameplayvideo kan een audiocommentaar bevatten (bij voorkeur in het Engels) en kan technische verwezenlijkingen, gameplay en andere innovaties en gemeenschaps
aspecten.

Nu ga je ons toch niet vertellen dat we die gameplay niet te zien gaan krijgen? Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)